Veri Silme Talimatları

Son güncelleme: 13 Ağustos 2026

Self-servis silme

Canlı Pazarcı hesabınızı ve ilişkili kişisel verilerinizi Profil sayfasından silebilirsiniz. Hesap silme, işletme verilerini silmez. İşletme sahipleri, İşletme ayarlarından İşletmeyi sil ile işletme verilerini silebilir. Self-servis silme kalıcıdır ve onaydan sonra genellikle hemen tamamlanır.

Adımlar

  1. Canlı Pazarcı hesabınıza giriş yapın.
  2. Profil’i açın. İşletme verilerini (Instagram bağlantıları, yakalanmış yorumlar, CRM kişileri) silmek için İşletme ayarlarından İşletmeyi sil kullanın.
  3. Şifrenizi ve formda gösterilen onay kelimesini (DELETE veya SIL) girip gönderin.
  4. Oturumunuz sonlanır ve hesap verileriniz silinir. Hizmeti yeniden kullanmak için yeni hesap oluşturmanız gerekir.

Neler silinir

Hesap silme; hesap profilinizi, kimlik doğrulama verilerinizi ve işletmelerdeki üyeliğinizi kapsar. Instagram bağlantıları, yakalanmış yorumlar veya CRM kişileri gibi işletmeye ait verileri silmez. İşletme sahipleri bu verileri İşletme ayarlarından İşletmeyi sil ile silebilir. Yasanın gerektirdiği sınırlı saklama (örneğin güvenlik günlükleri veya uygulanabilir zamanaşımı süresi boyunca hakkın tesisi/korunması için tutulması gereken kayıtlar) saklıdır.

KVKK silme hakları

KVKK'nın 7. ve 11. maddeleri uyarınca şartların oluşması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini, yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini de talep edebilirsiniz. En hızlı yol self-servis hesap silmedir. Diğer KVKK başvuruları, Gizlilik Politikası ve KVKK Aydınlatma Metnimizde açıklandığı gibi 13. madde kapsamında (en geç 30 gün içinde) sonuçlandırılır.

Self-servis dışı talepler

Hesabınıza erişemiyorsanız mümkünse kayıtlı e-posta adresinizden info@canlipazarci.com.tr adresine yazın (veya Başvuru Tebliği'nde kabul edilen başka bir yöntem kullanın). Kimliğinizi doğrular ve talebi en geç otuz (30) gün içinde sonuçlandırırız.

Daha fazla bilgi

İşleme ve haklarınıza ilişkin ayrıntılar için Gizlilik Politikası ve KVKK Aydınlatma Metnimize bakın.